skip to Main Content

Quantum Touch

Met Quantum Touch kun je jouw innerlijke balans versterken en dat zorgt weer voor meer levensenergie. Quantum Touch is een heel toegankelijke behandeling die in te zetten is voor alle mogelijke klachten, zowel op psychisch/mentaal als fysiek gebied.

Quantum Touch draait in essentie om het herstel van je innerlijke balans, hierdoor komt meer levensenergie vrij. Ieder orgaan en iedere cel heeft een eigen unieke trilling, ook wel frequentie genoemd. Deze trilling kan, om wat voor reden dan ook, uit balans gebracht worden. Op deze manier ontstaan verstoringen in het lichaam die tot klachten leiden.

Hoe werkt het?

Quantum Touch is een energetische behandeling. De behandeling bestaat uit lichte aanrakingen met de handen en verschillende ademhalings- en concentratietechnieken. Elke cel in ons lichaam heeft z’n eigen trillingsfrequentie. Dat trillingsniveau wordt verhoogd, je lichaam resoneert en reageert op de trilling. Je kunt prikkeling, warmte en soms beweging ervaren. Op deze manier wordt je levensenergie gestimuleerd, en het zelfherstellende vermogen van je lichaam versterkt.

De effecten van de  behandeling:

• Versnelt het genezingsproces
• Geeft ontspanning en versterkt het immuunsysteem
• Doet pijn verminderen of geheel verdwijnen
• Optimaliseert het bewegingsapparaat
• Vermindert emotionele klachten

Quantum Touch is een zeer zachte therapievorm en wordt door je kleding heen gegeven. De behandeling is eenvoudig en is bij zowel pijnklachten als emotionele klachten zeer effectief.

Back To Top