skip to Main Content

Lichaam en geest zijn in mijn visie  één dynamisch geheel en onderling nauw met elkaar verbonden. Een klacht staat daarom nooit op zichzelf. Ik behandel niet de klacht zelf, maar onderzoek samen met  jou waar de klacht vandaan kan komen. Vaak hebben klachten te maken met gebeurtenissen die zich in het verleden hebben voorgedaan. Die kunnen doorwerken, ook als je ze vergeten bent.

Diepe ontspanning is een belangrijke component in mijn behandelingen. Met diepe ontspanning maak je emoties los, kun je blokkades opheffen en gaat energie weer stromen. Daarmee stimuleer je het zelfhelend vermogen van je lichaam en komt nieuwe levensenergie vrij. Dat helpt om klachten te verhelpen en te verminderen. Maar het werkt ook preventief voor een gezond geestelijk en lichamelijk welzijn.

Ik creëer ruimte en aandacht voor mensen die in mijn praktijk komen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich tijdens de behandelingen veilig en comfortabel voelen, Ik denk bewust mee over het proces van ‘beter worden’,  jouw eigen inbreng is daarbij heel belangrijk.

Mijn behandelingen vallen onder de complementaire geneeswijzen. Dit zijn zijn op zichzelf staande geneeswijzen die een waardevolle aanvulling kunnen zijn op reguliere geneeswijzen. Het is mijn doel om vooral samen te werken met de reguliere zorg, zodat we elkaar kunnen versterken en zo de beste zorg kunnen bieden.

Shiatsupraktijk Sneek Friesland

Back To Top